Afiș cultural pentru 16 octombrie

Afiș cultural pentru 16 octombrie
 Foto: aktualno.ru
Teatru

Cei mici sînt așteptați la ora 11.00 la Teatrul „Licurici” pentru a urmări spectacolul „Elefănțelul curios”, la Teatrul „A.P. Cehov” – la spectacolul „Mașa și Vitea împotriva chitarelor sălbatice”, iar la ora 12.00, la Teatrul „Luceafărul” – la spectacolul „Frumoasa și Bestia”, la Teatrul „Mihai Eminescu” – la spectacolul „Peppi Ciorap Lung” și la Teatrul „De pe strada Trandafirilor” – la spectacolul „Prințul Aladdin”.

Teatrul „Mihai Eminescu” invită la spectacolul „Pomul vieții”, care va începe la ora 18.00.

Spectacolul „Selfie cu scleroză” se va juca pe scena Teatrului „A.P. Cehov”, începînd cu ora 18.00.

„Ciuleandra” este spectacolul ce va putea fi urmărit la Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”, începînd cu ora 18.00.

Teatrul „De pe strada Trandafirilor” va găzdui spectacolul „Scumpa noastră Elena Sergheevna”, care va începe la ora 18.00.

Teatrul „Luceafărul” invită la spectacolul „Ciuleandra”, la ora 18.00”.

Cinema

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Colectorul”, „Copiii domnișoarei Peregrine: Între două lumi”, „Eroi în largul mării”, „Hoți de geniu”, „Duelistul”, „Berzele”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Istoria orașului Riga pe parcursul unui secol: din 1914 pînă în 2014”, „Davele Moldovei”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

La Muzeul Național de Artă se desfășoară expozițiile: „Ghenadie Jalbă”, „Antoine Irisse (1903-1957)”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală este gazda expozițiilor: „Tezaurul brodat cu har” și „Costumul tradițional german – patrimoniu identitar european”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load