În Spania refugiații alungă proprietarii din case

În Spania refugiații alungă proprietarii din case
Беженцы в Испании активно выгоняют хозяев из домов
Foto: pravda.ru

În Spania s-a creat o situație explozivă cu migranții care au invadat Europa.

Astfel, veneticii acaparează masiv casele particulare, alungîndu-i pe proprietarii acestora.

În aceste condiții au de suferit nu doar cetățenii spanioli, dar și cetățenii străini care au investit în imobilele din Spania.

Un asemenea caz s-a produs cu cetățeanul rus Dmitri Slinkov, care a cumpărat o casă în Spania, iar după o absență scurtă a aflat că aceasta a fost ocupată de oaspeți nepoftiți.

„Prietenii mi-au expediat o fotografie din care se vede că lîngă terenul meu stă parcat un automobil, cu toate că nu am oferit casa în arendă. Ulterior s-a aflat că locuința a fost acaparată de așa-zișii ocupanți, care pot fi scoși numai prin decizie de judecată. Reprezentanții poliției mi-au spus că nici nu vor veni în legătură cu acest caz”, a povestit Dmitri.

„Ocupanți” sînt numiți cei care pătrund ilegal în case străine și locuiesc acolo. În Spania există o lege care prevede că, dacă locuința este abandonată și cineva se cazează acolo și se află 48 de ore, el poate fi scos din casă doar prin decizie de judecată.

Omul de afaceri rus a menționat că pentru a scăpa de oaspeții nepoftiți a recurs la un șiretlic. „Mai întîi am deconectat casa de la electricitate și apă, apoi am mers și personal l-am scos din casă pe șeful lor. Acesta a fost urmat de ceilalți, care au părăsit casa însoțiți de prietenii mei”, a relatat Dmitri.

„Ocupanții” au încercat să revină, însă situația se schimbase totalmente: casa era ocupată de proprietar și poliția era de partea lui.

Numărul migranților în Europa nu scade, așa că problemele pentru cetățenii pașnici se acutizează. Poliția nu întreprinde nimic, iar toleranții militanți de stînga publică instrucțiuni detaliate pentru migranții ilegali despre aceea cum să se cazeze, cum să se conecteze la apeduct și electricitate, ce să le spună polițiștilor și proprietarilor înfuriați.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load