Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Jasmin a venit să-l susțină pe Șor în instanța de judecată (FOTO)

11 oct. 2016,, 12:50   Societate
6605 3
Жасмин пришла поддержать Шора в суде (ФОТО)
Foto: argumentul.info

Interpreta Jasmin a venit la ședința Judecătoriei Buiucani din capitală.


Soția lui Ilan Șor a fost însoțită de președintele Federației de Tenis din Moldova, Marina Tauber, informează NOI.md.

Jasmin a fost văzută printre participanții la acțiunea de susținere a primarului de Orhei, care a fost organizată lîngă sediul Judecătoriei Buiucani, unde astăzi este examinat dosarul în fond în care figurează Ilan Șor.

În afară de soție, decizia instanței de judecată este așteptată de multiplii adepți ai suspectului, inclusiv candidatul la funcția de președinte din partea Partidului „Șor” Ina Popenco, fostul lider al Mișcării „Ravnopravie” Valeri Klimenko, președintele Federației de Tenis din Moldova, Marina Tauber și alții.



Magistrații urmează să examineze două cereri depuse de avocații lui Șor. În prima cerere apărarea solicită schimbarea măsurei de reprimare în privința lui Șor pe motiv că acesta a fost aprobat pe 4 octombrie de către CEC în calitate de persoană de încredere a candidatului Mișcării „Ravnopravie” la alegerile prezidențiale Ina Popenco (pe 3 octombrie formațiunea a fost redenumiră în Partidul lui Șor – nota red.). În a doua cerere avocații solicită efectuarea unei expertize detaliate a materialelor dosarului în care figurează Ilan Șor.

Ilan Șor a fost reținut pe 22 iunie după ce a fost interogat la Centru Național Anticorupție. Primarul de Orhei este acuzat de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani.

Pe 24 iunie Judecătoria Buiucani a satisfăcut solicitarea procurorilor privind arestarea preliminară a lui Șor pe 30 de zile. Apărarea a contestat decizia la Curtea de Apel.

Ilan Șor a fost transferat în arest la domiciliu pe 5 august, iar pe 18 august termenul de arest la domiciliu a fost prelungit. Curtea de Apel a respins pe 25 august recursul avocaților lui Șor privind schimbarea măsurei de reprimare. Pe 19 septembrie Judecătoria Buiucani a prelungit cu 30 de zile mandatul de arest la domiciliu a primarului de Orhei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?