X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Î.S. Poșta Moldovei și- a premiat cei mai buni lucrători (FOTO) ©

10 oct. 2016,, 16:31   Societate
1745 0
Foto: noi.md

Î.S. Poșta Moldovei a organizat la data de 7 octombrie, Concursul măiestriei profesionale a lucrătorului poștal, eveniment desfășurat cu ocazia Zilei Mondiale a Poștașului și Zilei Lucrătorului Poștal din Republica Moldova.


În concursul ce a devenit deja o tradiție pentru angajații întreprinderii, au fost antrenați reprezentanții celor 36 Centre de poștă din Republică.

Competiția s-a desfășurat în trei compartimente: “Cel mai bun șef al oficiului poștal”, “Cel mai bun operator al oficiului poștal” și “Cel mai bun poștaș al oficiului poștal”.

Concurenții și-au demonstrat abilitățile profesionale și cunoștințele acumulate în exercitarea funcției pe care o dețin în cadrul instituției. Astfel, competitorii au fost încercați cu provocări de ordin practic și teoretic, în urma cărora au reușit să convingă juriul în deținerea unor abilități performante de operare a tehnologiilor IT în cadrul realizării procesului tehnologic zilnic.

Prezent la eveniment Directorul General al Î.S. PoștaMoldovei, Serghei Nastas a premiat învingătorii concursului cu diplome și premii bănești în valoare de la 2000 lei până la 4000 lei.

În cadrul discursului, Serghei Nastas a menționat că “premianții locurilor întâi a fiecărei nominații v-or primi titlul onorific de „Maestru în Comunicaţii”.

"Astăzi lucrătorii din Întreprinderea de Stat "Poșta Moldovei" au cu ce se mândri. Vreau să vă felicit din suflet cu ocazia sărbătorii profesionale şi să vă asigur de toată susținerea mea în continuare, la fel cum am făcut-o şi până acum. Vă doresc sănătate şi multă răbdare. Avem în față un parcurs optimist, multă muncă în continuare, dar şi remunerări pe măsură." – a conchis Serghei Nastas.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?