Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Nu ratați! NOI TV va difuza meciul Moldova-Serbia (VIDEO)

6 oct. 2016,, 09:45   Sport
4739 1
Не пропустите! NOI TVпокажет матч Молдова – Сербия (ВИДЕО)
Foto: una.md

Vizitatorii TV NOI vor putea urmări în direct meciul dintre naționala de fotbal a Moldovei și cea a Serbiei.


Disputa va avea loc în seara zilei de azi, la stadionul „Zimbru”, cu începere de la 21:45. Toți suporterii care nu au posibilitatea să ajungă la meci nu-l vor rata dacă vor accesa la timp NOI.md.

Meciul cu echipa națională a Serbiei se va bucura de atenția suporterilor datorită componenței selecte a viitorilor rivali ai echipei noastre. Antrenorul principal al sîrbilor, Slavoljub Muslin, poate miza pe vedetele care joacă în campionatele naționale ale Europei: Branislav Ivanovic („Chelsea”, Marea Britanie), Alexandr Kolarov („Manchester City”, Marea Britanie) și Matija Nastasic (Schalke 04”, Germania). În schimb, mijlocașul lui „Chelsea” Nemanja Matic nu va juca împotriva Moldovei, din cauza suspendării.


Naționalei Moldovei pentru meciul cu Serbia a fost anunțat de către antrenorul principal, Igor Dobrovolski, în septembrie. Acesta include 25 de jucători, inclusiv 9 fotbaliști care joacă în campionate naționale. Printre aceștia se numără căpitanul echipei, portarul clubului „Mordovia” (Rusia) Ilie Cebanu, membrul Ligii Campionilor, mijlocașul echipei „Rostov” (Rusia) Alexandru Gațcan, fundașul „Istanbul Başakşehir” (Turcia) Alexandru Epureanu și apărătorul clubului „Kuban” (Rusia) Igor Armaș.

TV NOI va transmite în direct meciul Moldova-Serbia, care va începe astăzi la ora 21:45.

Meciul Moldova-Serbia va avea loc în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018. Ambele echipe joacă în grupul „D”, împreună cu echipele naționale din Țara Galilor, Austria, Irlanda și Georgia. În primul meci al preliminariilor care a avut loc la 5 septembrie, la Cardiff, echipa lui Igor Dobrovolski a cedat în fața galilor cu scorul de 0: 4. Sîrbii au început preliminariile cu un scor egal la Belgrad, în meciul împotriva Irlandei – 2:2.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?