Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Fotbaliștii sîrbi nu au fost întîmpinați în Chișinău (FOTO)

5 oct. 2016,, 17:15   Sport
3882 3
Сербских футболистов в Кишинёве никто не встретил (ФОТО)
Foto: fss.rs

Sosirea naționalei Serbiei la Chișinău nu a stîrnit niciun interes în rîndul microbiștilor moldoveni.


Martorii sosirii sîrbilor în Aeroportul Internațional Chișinău nu au fost mirați de apariția vedetei oaspeților, fundașului Branislav Ivanovic, care evoluează pentru „Chelsea” (Londra), informează NOI.md.

Jucătorii antrenați de Slavoljub Muslin au ieșit spre autobuz nu prin sala VIP, ci prin ușa obișnuită. Însă în pofida acestui fapt, apariția fotbaliștilor sîrbi, inclusiv a unor vedete de talie mondială, nu a stîrnit mare interes printre cei prezenți.

Potrivit serviciului de presă al Uniunii de Fotbal din Serbia, naționala Serbiei a sosit la Chișinău la ora 12.30. Echipa a plecat la hotelul „Radisson Blu”, iar astăzi, cu începere de la ora 18.00, sîrbii vor avea un ultim antrenament înaintea meciului cu Moldova. Antrenorul principal al Serbiei, Slavoljub Muslin, le-a declarat jurnaliștilor că se așteaptă la un meci greu, însă speră să obțină un rezultat mai bun, decît în primul meci preliminar (Serbia a jucat la egalitate pe teren propriu cu Irlanda, scor 2-2 – nota red.).

De menționat că Muslin poate miza pe vedetele Branislav Ivanovic („Chelsea”), Alexandr Kolarov („Manchester City”) sau Matija Nastasic (Schalke 04”). În schimb, mijlocașul lui „Chelsea” Nemanja Matic nu va juca împotriva Moldovei din cauza suspendării.

Meciul din cadrul preliminarilor pentru CM-2018 Moldova – Serbia va avea loc mîine, 6 octombrie, pe stadionul „Zimbru”, cu începere de la 21.45.

Moldova evoluează în grupa preliminară „D” alături de echipele naționale ale Austriei, Țării Galilor, Irlandei, Serbiei și Georgiei. În primul meci Moldova a pierdut în deplasare în fața Țării Galilor cu scorul de 0-4.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?