X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Bilet de avion în valoare de 21.000 de dolari (FOTO, VIDEO)

5 oct. 2016,, 23:00   Externe
3926 0

Перелет из Дубая в Нью-Йорк стоимостью 21 тысячу долларов (ФОТО, ВИДЕО)
Foto: realitatea.net

Caviar, scotch vechi de 21 de ani, pijama, confort – toate acestea sînt oferite de un bilet de avion care costă 21.000 de dolari.


O călătorie în astfel de condiţii de lux durează 14 ore. Atît a petrecut blogger-ul american Casey Neistat într-un avion, pus la dispoziţie de compania aeriană Emirates Airlines, care i-a propus să zboare într-un lux incredibil de la Dubai la New York, pentru a promova compania, notează Rador.

Casey Neistat a acceptat propunerea tentantă, iar experiența sa privind zborul a împărtăşit-o fanilor săi pe Youtube. Clipul video postat de acesta are deja peste 19 milioane de vizualizări.

Se pare că Emirates Airlines şi-a atins obiectivul, iar blogger-ul american a avut o experienţă inedită, simţind pe propria sa piele cum este să călătoreşti ca un miliardar.

El a zburat singur, aflat într-un spațiu separat din avion şi s-a bucurat de toate accesoriile necesare pentru o călătorie perfectă, de la pijamale şi papuci pînă la un scaun foarte confortabil, care se transformă în pat. Aceasta nu este prima dată celebrul blogger lucrează pentru faimosul brand.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?