Ghidul evenimentelor culturale. Duminica

Ghidul evenimentelor culturale. Duminica
Где можно провести последний день недели
 Foto: fest.md

Teatru

Teatrul „Licurici” invită la spectacolul „Sare în bucate”, care va începe la ora 11.00.

Pe scena Teatrului „A.P. Cehov”, începînd cu ora 11.00, se va juca spectacolul „Alice în Țara Minunilor”, iar la ora 18.00 – spectacolul „Prins în plasă”.

Teatrul „Mihai Eminescu” va găzdui spectacolul „Panică la Grand Hotel”, care va începe la ora 18.00.

La ora 12.00, la Teatrul „De pe strada Trandafirilor” va începe spectacolul „Nu-i arici”.

Concerte

La Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va avea loc concertul „Performance Big Band – Colecția de Aur: Jazz, Rock, Disco (Partea a II-a)”, care va începe la ora 19.00.

Cinema

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Eroi în largul mării”, „Hoți de geniu”, „Duelistul”, „Berzele”, „Sully”, „Miracolul de pe rîul Hudson”, Cei șapte magnifici”, „Bridget Jones însărcinată”, „Adevăr sau provocare”, „Ben-Hur”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Davele Moldovei”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova Sovietică: între mituri și Gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

La Muzeul de Artă se desfășoară expozițiile: „Simion Zamșa”, „Vlad Bolboceanu”, „Simpozionul Național de Artă Lepșa 2015, România”.

La Muzeul Național de Artă sînt vernisate expozițiile „Elena Karacențev. Grafică” și „Antoine Irisse”.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load