X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Cercetător rus, despre cutremurul din Moldova

1 oct. 2016,, 01:00   Societate
13728 5

Экстрасенс из России – о землетрясении в Молдове
Foto: bitva-extrasensov.ru

Cutremurul de pămînt care s-a produs în noaptea spre 24 septembrie se explică prin eclipsa de soare.


Teritoriul Moldovei a nimerit în zona de acțiune a efectelor nenaturale ale eclipsei de soare care a avut loc la începutul lunii septembrie în unele locuri ale planetei. Declarația aparține psihologului, scriitorului, participantului la show-ul „Bătălia extrasenzorilor” Alexandr Litvin și a fost făcută în timpul recentei sale vizite la Chișinău, informează NOI.md.

Potrivit lui Litvin, cutremurele de pămînt și alte cataclisme naturale de obicei se produc după intensificarea activității Soarelui sau a Lunii. „Ultima eclipsă solară s-a produs la 1 septembrie. După aceasta umbra Lunii trece de asupra acelei părți a Pămîntului, unde oamenii văd eclipsa solară. Pe partea ceea a planetei se amplifică fluxurile, iar scoarța terestră se ridică. Pe cealaltă parte au loc diverse cataclisme. În zonele seismice se produc cutremure de pămînt, în alte locuri au loc dereglări ale cîmpurilor magnetice care scot din funcțiune tehnica”, a relatat Litvin în cadrul unei conferințe de presă la Chișinău.


În noaptea spre 24 septembrie, Moldova a fost zguduită de un cutremur de 5,6 grade pe scara Richter. Epicentrul s-a aflat în Carpații de Est din România, la o adîncime de 80 km. Cutremurul a fost resimțit în estul României, în Moldova și în vestul Ucrainei.

Alexandr Litvin este un cunoscut extrasenzor și scriitor rus, a absolvit două facultăți în domeniul medicinii. A devenit cunoscut după victoria obținută în proiectul televizat „Bătălia extrasenzorilor”. El se ocupă cu practică particulară, oferă consultanță în afaceri, studiază istoria și legile energetice ale naturii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?