X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Primul candidat independent care a prezentat semnăturile la CEC

29 sep. 2016,, 14:31   Politică
2296 1

Primul candidat independent care a prezentat semnăturile la CEC
Foto : vedomosti.md

Fostul deputat PLDM Valeriu Ghilețchi a prezentat astăzi la CEC dosarul cu toate semnăturile necesare pentru înregistrarea sa în cursa pentru alegerile prezidențiale din 30 octombrie.


Deocamdată, Ghilețchi este singurul candidat independent care a reușit să colecteze peste 18 mii de semnături din cele 15 mii necesare, relatează NOI.md.

Potrivit candidatului, cele mai mari dificultăți în procesul de colectare a semnăturilor au fost minimul de 600 de semnături din jumătate de unități administrative de nivelul doi și obligativitatea ștampilei din partea primăriilor. „Experiența scrutinelor anterioare mă face să fiu optimist și încrezător că pot trece cu succes prin acest exercițiu. Iar realizările acumulate în funcția de deputat, secretar al Comisiei pentru Politică Externă și delegat la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei mă va ajuta să fiu un președinte bun pentru Republica Moldova”, a concluzionat candidatul independent Valeriu Ghileţchi.

În zilele următoare acesta urmează să își lanseze campania electorală propriu-zisă.

Precizăm că astăzi, în ultima zi de primire a dosarului cu semnăturile în susținerea candidaților, grupul de inițiativă pentru susținerea candidatului Partidului Dreapta la funcția de președinte al Republicii Moldova, Ana Guțu, a prezentat dosarul la CEC.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?