Preşedintele stiri: 3600

Angajat vamal concediat pentru încălcări grave

28 sep. 2016,, 11:10   Societate
2621 0

Foto: noi.md

Un angajat al Serviciului Vamal a fost concediat după ce a efectuat un control superficial al unei unități de transport implicate în contrabandă cu produse anabolizante, informează NOI.md.


În urma efectuării unei anchete de serviciu, Serviciul Vamal a scos la iveală faptul că un angajat a facilitat trecerea peste frontiera de stat a unei mașini implicate în contrabandă cu produse anabolizante în proporții mari.

Infracțiunea a fost relevată de către inspectorii Biroului Vamal de Frontieră Albița, care au depistat 32 500 de comprimate și 960 de flacoane cu substanțe anabolizante. Acestea erau ascunse într-un automarfar în lada de scule și în cabina șoferului, sub scaune și sub pat.

După ce informațiile au ajuns la Serviciul Vamal, a fost dispusă inițierea unei anchete de serviciu. În urma acesteia, încălcarea comisă de către angajatul vamal a fost considerată una gravă, iar Comisia de disciplină a Serviciului Vamal a decis concedierea persoanei în cauză.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий