Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Olympic EcoFest: practică sportul într-un mediu curat

21 sep. 2016,, 14:55   Capitala
2773 1

Foto: moldovenii.md

Sîmbătă, 24 septembrie, în Parcul Valea Morilor se va desfășura o nouă ediție a Festivalului Olimpic „Olympic EcoFest 2016”.


Organizatorii acestuia invită doritorii să practice sportul într-un mediu curat, notează NOI.md.

Startul evenimentului va fi dat la ora 10.00, odată cu începutul competiției sportive „Golden Canoe: Juravschi-Reneischi”. La 10.30 va începe cursa de alergări, iar începînd cu ora 11.10 se vor planta copaci în această zonă.

Activitățile preconizate pentru acest festival se vor desfășura în mai multe locații: zona sporturilor de apă, unde se va practica canoe, dragon boat, canotaj și yacht laser; zona de șah și tenis de masă; zona de bagminton; zona plajei, rezervată pentru fotbal de plajă, hipism, volei și tenis; zona pentru copii și cea unde vor fi amplasate foodcorturile.

Pînă la ora 18.00, cei prezenți la Festival vor avea parte de masterclassuri și ateliere despre modul de viață sănătos, hrana sănătoasă, diete și plante medicinale. La fel, ei vor putea participa la activități sportive precum dansuri, fitness, zumba, dar și la un concurs de pictură etc.

Scopul evenimentului îl constituie promovarea sportului, subliniind, totodată, angajamentul organizațiilor sportive pentru soluționarea problemelor ecologice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?