X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Iată cum a reuşit Lupu să adune în timp record circa 29 mii de semnături

21 sep. 2016,, 01:00   Politică
13265 19

Вот как Лупу удалось собрать в рекордно короткие сроки около 29 тысяч подписей
Foto: noi.md

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Marian Lupu a povestit cum echipa sa a reuşit să adune în timp record circa 29 mii de semnături în susţinerea sa.


„Am reușit asta printr-o organizare timpurie și foarte bună. Am făcut instruiri cu organizațiile noastre raionale în cursul lunii august, de aceea toți au știut ce norme de semnături au pe localități, și-au revizuit dosarele cu membrii și simpatizanții noștri și au știut exact unde trebuie să meargă. Suntem un partid bine dezvoltat în teritoriu, iar asta s-a văzut”, a declarat el.

Marian Lupu a amintit că pe 2 septembrie, chiar când s-a dat startul strângerii de semnături, el am fost în teritoriu – în Molești, r. Ialoveni, dar și în alte localități din țară. „Am văzut personal că organizațiile locale erau bine pregătite. Strângerea rapidă a semnăturilor e un motiv de mândrie pentru democrați și eu nu am de gând să-mi cer scuze pentru că PDM s-a mobilizat foarte bine. S-a lucrat rapid și corect. Iar criticilor noștri le spun un singur lucru: vulpea când n-ajunge la struguri zice că sunt acri. Și dacă ei n-au putut, nu înseamnă că nici alții nu pot”, a menţionat liderul PDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?