X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Burse pentru profesorii IT din Moldova

20 sep. 2016,, 14:00   Societate
2419 0
Стипендии для учителей по информатике в Молдове
Foto: livejournal.com

Profesorii din domeniul IT care activează în mediul rural din Republica Moldova vor beneficia de burse.


În bază de concurs, aceștia au posibilitatea să cîștige unul dintre cele 25 de granturi în valoare de 25 de mii de lei, informează NOI.md.

Centrul de Informații Universitare a anunțat lansarea Programului de burse de excelență pentru profesorii în IT, ediția 2016. Scopul proiectului este susținerea tinerilor profesori de informatică care activează în instituțiile rurale din Republica Moldova, oferindu-le 25 de granturi de cîte 25 de mii de lei, inclusiv cîte un laptop.

Participanții la acest concurs trebuie să îndeplinească și cîteva condiții: să fie cetățeni și rezidenți ai Republicii Moldova, să fie absolvenți ai instituțiilor universitare din Moldova, la specialitățile pedagogice în informatică și/sau altele relevante acestui domeniu; să activeze în calitate de profesor de informatică într-o instituție localizată în zona rurală a țării; să nu depășească vîrsta de 35 de ani inclusiv.

Termenul limită de înregistrare este 17 octombrie. Dosarele se vor depune la sediul Centrului de Informații Universitare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?