Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Au fost identificate sursele mirosului neplăcut din oraș (VIDEO)

19 sep. 2016,, 10:45   Capitala
5558 3

Foto: noi.md

Mirosul neplăcut apărut din nou în Chișinău ar avea cîteva surse și de vină nu ar fi stația de epurare.


Autoritățile publice locale ar fi efectuat o inspecție, depistînd de unde totuși vine acel miros înțepător în capitală, transmite NOI.md.

Potrivit reprezentanților Primăriei, responsabile de mirosul neplăcut s-ar face o fabrică de votcă și una de prelucrare a mezelurilor, însă, deocamdată, ipoteza nu a fost confirmată oficial.

Șefa SA „Apă-Canal Chișinău”, Veronica Herța, a menționat că mirosul urît ar putea veni și din apropierea rîului Bîc, acolo unde cîțiva agenți economici fac deversări în rîu. „Pot să vă spun cu siguranță că acel miros de vineri nu este de la stația de epurare, dar provine din alte surse, urmînd să stabilim care anume”, a afirmat Herța.

Inspectoratul urmează să întreprindă măsurile necesare, iar primarul general al municipiului, Dorin Chirtoacă, a dat asigurări că în scurt timp va fi publicată lista fabricilor de unde provine mirosul care îi deranjează pe locuitorii orașului.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?