X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Deputatul Chiril Lucinschi și-a vîndut activele media copiilor săi

17 sep. 2016,, 13:30   Politică
7240 2
Депутат Кирилл Лучинский продал медиа-активы своим детям
Foto: vedomosti.md

Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova din partea PLDM Chiril Lucinschi și-a vîndut activele media copiilor săi Petru și Alexandra. Astfel, 20 de mii de acțiuni (100%) ale SA „Analiticmedia-Grup” au fost vîndute contra 25 mii de lei, anunță publicația RISE Moldova. Tranzacția a avut loc pe 13 septembrie în afara Bursei de Valori a Moldovei.


SA „Analiticmedia-Grup” deține posturile de televiziune „TV7” și „TNT-Bravo”, precum și 50% din acțiunile casei de publicitate „Alkasar Media Services”. Tranzacția a avut loc a doua zi după ce Alexandra Lucinschi, fiica deputatului, a împlinit 19 ani.

Chiril Lucinschi a menționat pentru RISE Moldova că nu este vorba de un cadou de ziua de naștere. Deputatul a spus că „își va ajuta copiii cu tot ce poate”. „În plus, acum e o perioadă dificilă, dar sper că situaţia se va schimba şi lucrurile vor merge mai bine”, a adăugat Lucinschi.

Postul „TV7” pînă la sfîrșitul anului 2015 a retransmis programele postului rusesc „NTV”. Ulterior, drepturile de emisie a programelor „NTV” le-a primit compania „Exclusiv-Media”, care deține postul de televiziune „NTV-Moldova”. Compania „Exclusiv-Media” este deținută de deputatul socialist Corneliu Furculiță, iar director al postului „NTV-Moldova” este consilierul municipal din partea PSRM, omul de afaceri Petru Burduja
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?