TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Atenție! Bl. Moscovei, va fi blocat timp de 6 ore duminică

Внимание! В воскресенье Московский бульвар будет перекрыт на 6 часов
Foto: chisinau.md

Duminică, 18 septembrie, în Chișinău va avea loc o cursă de ciclism și în acest context, mai multe porțiuni de drum vor fi închise pentru circulația rutieră, iar transportul public va fi redirecționat.


Totodată, ruta de troleibuz nr. 10 nu va circula pînă la ora 16:00.

Primul traseu, Velo-Fun, va avea lungimea de 15 km. Acesta va porni de pe bulevardul Moscova și va continua pe str. Bogdan-Voievod, str. Calea Orheiului, str. Petricani, str. M. Viteazul, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, str. Ismail, bd. D. Cantemir, str. Albișoara, bd. Renașterii Naționale, str. Kiev, str. Alecu Russo, str. Nicolae Dimo, str. Miron Costin, ,,Parcul Rîșcani" (finiș).

Cursa de ciclism pentru sportivii de performanță va cuprinde 2 probe cu distanța de 32 și 48 km. Cursa se va desfășura pe următorul traseu: bd. Moscovei (start) - str. Studenților - sensul giratoriu de la str. Alecu Russo - Parcul Rîșcani (finiș). Sportivii vor trebui să parcurgă 10 cercuri pentru proba de 32 km și 15 cercuri pentru proba de 48 km.

Pe parcursul desfășurării maratonului, transportul public va fi reorganizat în modul următor:

Troleibuze:

- Ruta nr. 10 se anulează pe perioada desfășurării competițiilor;

Autobuze:

- Traseul rutei nr. 19 se modifică după cum urmează: de pe str. Kiev pe str. Alecu Russo, str. N. Dimo, str. Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.
- Traseul rutelor nr. 26, 28, 47,48 se modifică după cum urmează: de pe str. Kiev pe str. Bogdan - Voievod, str. Florilor, str. Studenților și în continuare pe traseele stabilite.

Microbuze:

- Traseul rutelor nr. 127, 140, 162 se modifică după cum urmează: de pe str. Kiev pe str. Alecu Russo, str. N. Dimo, str. Studenților și în continuare pe traseele stabilite.
- Traseul rutelor nr. 148, 152, 186 se modifică după cum urmează: de pe str. Kiev pe str. Bogdan - Voievod, str. Florilor, str. Studenților și în continuare pe traseele stabilite.

Maratonul de ciclism va avea loc între orele 10:00 și 16:00.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load