Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Siguranța ta - preocuparea noastră ©

16 sep. 2016,, 13:35   Business
4165 2
Твоя безопасность - наша забота
Foto: noi.md

Mobiasbancă - Groupe Société Générale lansează un nou serviciu - Mobias Asigurări - în parteneriat cu GRAWE Carat Asigurări.


Astfel, cele două companii internaționale cu renume, care împărtășesc valori comune și aplică standarde înalte în calitatea deservirii clienților au semnat un parteneriat de colaborare pentru a acoperi nevoile clienților de asigurări de accidente, de bunuri și proprietăți, de răspundere civilă auto (RCA și Carte Verde), asigurări auto facultative (CASCO), etc.

Datorită acestui parteneriat, în premieră pentru piaţa Republicii Moldova, este lansat un produs bancar inovativ – credite de consum cu asigurare de accidente inclusă, care oferă plus de protecție, scutind clientul şi familia sa de grija ratelor la credit în caz de accidente.

Astfel, clienții vor beneficia de două produse în același loc, accesibile în toate unitățile Mobiasbancă, pentru comoditatea lor de a economisi timp. De asemenea, clienții vor beneficia de expertiza profesionistă a consultanților băncii, de o rată preferențială la creditul contractat și despăgubiri în caz de accidente care afectează sănătatea și pot provoca incapacitate temporară de plată.



”Știind reticența și temerile legate de asumarea unor obligațiuni financiare, naturale pentru fiecare individ, am creat acest produs pentru a oferi mai multă încredere şi siguranţă în ziua de mâine, scutind clientul şi familia sa de grija ratelor în cazul unor situaţii neprevăzute. Este un pas important în diversificarea produselor bancare și face parte din strategia noastră de lungă durată – de a crea servicii inovative, de a acoperi toate nevoile financiare și a oferi protecție clienților și familiilor acestora”, a declarat Ridha Tekaia, Preşedintele Comitetului de Direcţie – CEO al Mobiasbancă.

Președintele Comitetului de Conducere al GRAWE Carat Asigurări, Veronica Malcoci, a ţinut să menţioneze: “Colaborarea dintre GRAWE Carat și Mobiasbancă consolidează un parteneriat strategic între companiile noastre, o colaborare pe care ne-am dorit-o și în care credem deopotrivă. Suntem două companii solide și reprezentăm grupuri financiare europene de renume ce pot să garanteze clienților servicii bazate pe profesionalism și stabilitate. Clienții din Republica Moldova pot să aibă certitudinea că vor beneficia de servicii financiare complete de cea mai înaltă calitate.”



GRAWE Carat Asigurări deține în portofoliu o gamă largă de produse de asigurare disponibile tuturor clienților Mobiasbancă. Din 1 septembrie în agențiile și sucursalele băncii clienții pot beneficia de ambele produse - de credit și de asigurare - într-un singur set, economisind astfel timp, efort, bani.

BC „MOBIASBANCĂ – Groupe Société Générale” S.A., parte a unuia dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa, este o bancă de încredere, oferind servicii financiare inovative, care corespund standardelor internaţionale. În prezent, banca operează prin 52 de unități, bazându-se pe experienţa a circa 700 de angajaţi care deservesc 118 000 clienţi activi - persoane fizice, juridice şi antreprenori. Este Nr. 1 în termeni de transparenţă, unica bancă recunoscută de Instituţiile Financiare Internaţionale care are acces la fondurile internaţionale pentru creditarea clienţilor săi în condiţii avantajoase şi singura bancă din Moldova certificată în conformitate cu noul standard ISO 9001:2015 în domeniul calităţii.

Î.M. GRAWE Carat Asigurări S.A. este parte a Grupului financiar austriac GRAWE. Cele 13 filiale de asigurări ale GRAWE Group, din Europa Centrală și de Est, demonstrează puterea financiară și stabilitatea pe care o garantăm clienților, calitatea la nivel internaţional susţinută prin standardele austriece de siguranţă. GRAWE Carat Asigurări oferă o gamă largă de produse atât pe segmentul asigurărilor generale, cât și pe segmentul asigurărilor de viață, fiind cel mai mare furnizor de asigurări de viaţă din țară. Dezvoltarea constantă a plasat compania la sfârșitul anului 2015 pe locul 2 în topul companiilor de asigurări din Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?