Fostul director al CCA este șef-adjunct al ANRCETI

Fostul director al CCA este șef-adjunct al ANRCETI
Бывший директор КСТР возглавил НАРЭКИТ
Foto: privesc.eu

Marian Pocaznoi a fost desemnat șef-adjunct al Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI).


Decizia privind numirea lui în funcția de șef al acestei structuri a fost adoptată la ședința de ieri a Guvernului, 14 septembrie, relatează NOI.md.

Pocaznoi l-a substituit pe Grigore Varanița în postul de director al ANRCETI. Adoptînd numirea acestuia, prim-ministrul, Pavel Filip, a menționat perspectiva domeniului de comunicații electronice și al tehnologiei a informației. „Îi doresc domnului Pocaznoi succese în această funcție. Acest sector este foarte important și de perspectivă pentru Republica Moldova. Sperăm că noul șef al ANRCETI va continua eforturile predecesorilor săi de asigurare a securității tehnologiilor informaționale”, a declarat Filip.

Pînă la numirea sa, Pocaznoi a fost șef al Direcției monitorizare și control al ANRCETI. În 2001-2004, el a ocupat postul de președinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA). În componența Consiliului de observatori al CCA Pocaznoi a fost inclus în 2008. În cadrul acestuia el a exercitat diferite funcții, inclusiv funcția de redactor-șef al revistei oficiale a CCA. 

Pocaznoi are două diplome de studii superioare – de jurnalist și jurist. De asemenea, este magistru în politologie.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load