Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Care este cauza mirosului urît din oraș

12 sep. 2016,, 11:00   Capitala
4210 3

Foto: tv7.md

Stația de epurare nu este cauza mirosului neplăcut apărut în ultima perioadă în oraș.


De acest fapt se arată convins primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, care afirmă că „problema este rezolvată din 2010”, notează NOI.md.

„Îmi pare rău că munca noastră de ani de zile este terfelită și făcută în albie de porci. Acolo s-a cărat tot ce am produs noi timp de 50 de ani și am împrăștiat în cîmp. Am cărat și am pus în niște depozite, după care am micșorat spațiul de depozitare”, a relatat Chirtoacă la ședința săptămînală a serviciilor Primăriei.

„Problema aceasta este rezolvată din 2010. Nu o dată am mers acolo și a trebuit să schimbăm hainele. Oricum, azi cineva ne denigrează. Ne-am convins că nu stația produce miros neplăcut în oraș, ea poate produce miros doar în aria din apropierea imediată”, a adăugat edilul.

Chirtoacă susține că problema mirosului urît din oraș ar putea veni de la cîteva fabrici și uzine, potrivit și plîngerilor depuse în ultimul timp de către chișinăuieni pe marginea acestor instituții.

„Avem plîngeri despre apariția altor mirosuri. Am auzit că sînt fabrici de votcă, biomasă, avem alți factori de poluare, întreprinderi de prelucrare a cărnii etc.”, a conchis Chirtoacă.

El a cerut să fie efectuate verificări și să se depisteze care totuși este sursa acestor mirosuri urîte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?