X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

„Sheriff” şi-a fortificat poziţia de lider în Campionatul Moldovei

12 sep. 2016,, 10:40   Sport
3294 1
«Шериф» укрепил лидерство в чемпионате Молдовы
Foto: fc-sheriff.com

Clubul tiraspolean de fotbal „Sheriff”, în weekend, a dispus de campionul en-titre – „Milsami” Orhei – cu scorul de 2:0.


Acest rezultat, la fel ca şi înfrîngerea principalului concurent – „Zimbru” Chişinău –, le-a permis tiraspolenilor să-şi fortifice poziţia de lider, comunică NOI.md.

Meciul principal al rundei a şaptea a avut loc la Tiraspol. „Sheriff” a deschis scorul cu „Milsami” în prima repriză. Penaltiul în poarta oaspeţilor a fost realizat în minutul 44 de Josip Brezovec. În repriza a doua Dino Skvorc a fortificat poziţia de lider, majorînd scorul în minutul 58 pînă la 2:0.

Urmăritorul principal al tiraspolenilor – „Zimbru” Chişinău – a cedat cu scor mare clubului „Zarea”. Meciul de la Bălţi s-a finalizat cu scorul de 3:0 în favoarea echipei „Zarea”, care a urcat pe poziţia a doua şi acum este devansată de „Sheriff” doar cu două puncte.

În celelalte meciuri „Dacia” Chişinău a dispus de „Petrocub” cu scorul de 4:0, „Dinamo-Auto” a fost mai puternic decît „Saxan” (1:0). Cu acelaşi scor (1:0) „Academia” în deplasare la Nisporeni a dispus de echipa locală „Speranţa”.
Meciurile rundei a opta vor avea loc la 16 şi 17 septembrie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?