Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Poroşenko s-a plîns pe Europa, care vorbeşte „cu accent rusesc”

7 sep. 2016,, 20:00   Externe
5144 4
Порошенко пожаловался на Европу, говорящую «с русским акцентом»
Foto: lenta.ru

Preşedintele Ucrainei, Piotr Poroşenko, a avertizat deputaţii în Radă despre probabilitatea invaziei masive a Rusiei.


Totodată, potrivit spuselor lui, diplomaţilor ucraineni le este tot mai greu să găsească suport la colegii din UE.

Iar în declaraţiile unor ţări se aude deja foarte clar „accentul rus”. Despre acest fapt scrie ziarul britanic „Daily Mail”.

Pe măsura faptului că forţa internă a Europei este supusă încercărilor prin acte teroriste şi crize migraţionale, ca rezultat al alegerilor, în Europa pot veni la putere politicieni înclinaţi să ajungă la compromis cu Rusia. Această opinie a expus-o Piotr Poroşenko în mesajul adresat parlamentului ţării, comunică „Daily Mail”.

„Ucraina va avea şi în continuare nevoie de suport internaţional în lupta ei cu agresiunea rusă. Asigurarea însă a acestui suport devine o misiune tot mai complicată pentru diplomaţii noştri în virtutea diferiţilor factori obiectivi şi subiectivi”, a comunicat Piotr Poroşenko în mesajul său adresat parlamentarilor ucraineni.

Preşedintele ucrainean, comunică „Daily Mail”, a menţionat că în ţara lui este o securitate mai mare decît cu un an în urmă, dar nu a exclus posibilitatea unui atac masiv al Rusiei. Potrivit spuselor lui Poroşenko, Europa, deocamdată, vorbeşte într-o singură limbă, dar în declaraţiile unor ţări se poate deja distinge „accentul rus”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?