X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Fotbaliștii moldoveni au ratat în deplasare două goluri de la Bale

6 sep. 2016,, 10:20   Sport
3113 0
Молдавские футболисты на выезде пропустили дубль от Бэйла
Foto: unimedia.info

Selecționata Moldovei de fotbal a început cu înfrîngere campania preliminară pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018, care va avea loc în 2018 în Rusia.


Meciul în deplasare împotriva Țării Galilor s-a încheiat pentru discipolii lui Igor Dobrovolschi cu o înfrîngere, cu scorul de 0:4. Dublul a fost înscris de atacantul Gareth Bale, relatează NOI.md.

Țara Galilor a deschis scorul încă în prima repriză. În minutul 38 golul în poarta lui Ilie Ciobanu a fost proiectat de Sam Vokes. Înainte de pauză, s-a făcut remarcat Joe Allen, care a profitat de greșeala apărătorilor Naționalei Moldovei.

În a doua jumătate a meciului scorul final a fost încheiat de către unul dintre cei mai scumpi jucători din lume, atacatorul clubul spaniol „Real” Gareth Bale. El a marcat în minutul al 50-lea și al 95-lea al meciului.

Mai tîrziu, Bale a declarat reporterilor că anterior meciul cu selecționata Moldovei presupunea un scenariu complex. „Știam că meciul cu Moldova nu va fi ușor și ne-am pregătit pentru un astfel de scenariu. La început toate meciurile sînt complexe. Ceea ce am realizat la Campionatul European este deja istorie. Este timpul pentru cucerirea noilor culmi”, îl citează bbc.com pe fotbalist.

In grupul D, în care joacă echipa noastră, au mai avut loc încă două meciuri: Națională Austriei a învins Georgia cu scorul 2:1, iar Serbia a remizat cu Irlanda - 2:2.

Naționala Moldovei va juca următorul meci din campania preliminară pentru Campionatul Mondial de Fotbal la Chișinău, unde se va întîlni cu selecționata Serbiei. Disputa va avea loc la 6 octombrie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?