X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Turneul Internațional de judo și-a desemnat învingătorii (FOTO)

29 aug. 2016,, 14:20   Sport
3866 0
Определились победители Международного турнира по дзюдо (ФОТО)
Foto: noi.md

Turneul Internațional de judo ”Cupa Independenței” și-a desemnat învingătorii.


La competiție au participat circa 100 de tineri din Republica Moldova, România, Ucraina, Belarus și Spania.

Sportivii au fost salutați de Președintele Parlamentului Andrian Candu, Ministrul Tineretului și Sportului, Victor Zubcu, Președintele Federației de Judo a Republicii Moldova, Andrei Golban și deputatul Constatin Țuțu.

Președintele Parlamentului le-a dorit succes și rezultate frumoase sportivilor, antrenorilor și arbitrilor.

”Republica Moldova a avut și are succese remarcabile la judo. Chiar la recentele Jocuri Olimpice un moldovean a cîștigat medalia de bronz, e adevărat că nu pentru Republica Moldova. Fiul meu, chiar dacă e mic, se interesează de sport și a ținut să fie astăzi prezent pentru a vedea că doar prin muncă și dedicație poți obține succese”, a declarat Andrian Candu.

La rîndul său, Ministrul Tineretului și Sportului, Victor Zubcu a menționat că evenimentul are menirea de a consolida potențialul Republicii Moldova la judo, a dezvolta respectivul domeniu, pentru ca țara noastră să aibă cât mai mulți campioni la judo.

Turneul Internațional de judo ”Cupa Independenței” este la prima ediție, fiind organizat de Ministerul Tineretului și Sportului și Federația de Judo din Republica Moldova, cu ocazia aniversării a 25-a a Independenței Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?