Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Priviți pe NOI TV! Va ajunge Gațcan în compania lui Messi și Ronaldo?

24 aug. 2016,, 18:15   Sport
3388 0
Смотрите на NOITV! Попадёт ли Гацкан в компанию с Месси и Роналду?
Foto: fc-rostov.ru

Fotbalistul moldovean Alexandru Gațcan va încerca astăzi să se califice cu echipa „Rostov”, pentru care evoluează, în grupele Ligii Campionilor de fotbal.


Returul din playoff-ul Ligii Campionilor cu olandezii de la „Ajax” va avea loc astăzi în Rostov, cu începere de la ora 21.45. transmisiunea directă a meciului o puteți urmări pe NOI TV.

În cazul în care va trece de „Ajax”, echipa din Rostov se va califica în premieră în grupele Ligii Campionilor, unde ar putea juca cu „Barcelona”, „Real”, „Bayern”, „Iuventus”, „Arsenal” sau alți granzi ai fotbalului european.

Astfel, Alexandru Gațcan va avea posibilitatea să joace în compania unor asemenea fotbaliști ca Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Franck Ribery, Gonzalo Higuain sau alți fotbaliști de talie mondială.

Să-i ținem pumnii lui Alexandru Gațcan în fața monitoarelor, începînd cu ora 21.45!

Amintim că în primul meci, care s-a disputat acum o săptămînă în Olanda, „Ajax” și „Rostov” au încheiat la egalitate, scor 1-1. Golul rușilor a fost marcat de ecuadorianul Cristian Noboa. În acel meci Alexandru Gațcan a fost avertizat cu cartonaș galben pe final de partidă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?