Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

O fostă prezentatoare TV revine pe sticlă

24 aug. 2016,, 09:45   Societate
7570 0
Наталья Кептене станет ведущей телеканала CTC Moldova
Foto: trud7.md

Potrivit Newsmaker (NM), în septembrie Natalia Cheptene, fosta purtătoare de cuvînt a primarului orașului Orhei și businessmanului Ilan Șor, va reveni în televiziune.


Ea va prezenta știrile de seară la postul de televiziune CTC Moldova. Informația a fost confirmată pentru NM chiar de Cheptene. Buletinul de știri va fi difuzat în limba rusă zilnic, în zilele de lucru, începînd cu ora 19.00.

O sursă a NM apropiată postului de televiziune CTC a menționat că în cadrul știrilor vor fi abordate chestiuni de ordin social, probleme ale orașului și cetățenilor. Interlocutorul însă nu a putut spune dacă în emisiunile prezentate de Cheptene vor fi tratate și subiecte politice. „Cred că nu, dar deocamdată nu se știe cu siguranță”, a spus el.

Natalia Cheptene a promis să vorbească mai detaliat peste o săptămînă despre noul său post. Reamintim că anterior ea a exercitat funcția de purtător de cuvînt al primarului orașului Orhei și businessmanului Ilan Șor, însă în februarie 2016 a părăsit postul. Înainte de aceasta ea a activat la posturile de televiziune Pro TV Moldova și Acasă în Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?