Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Drone ce transportau droguri şi telefoane mobile spre o închisoare, interceptate

22 aug. 2016,, 15:52   Externe
2428 0

Foto: www.mediafax.ro

Poliţia a confiscat, în Marea Britanie, două drone care transportau droguri şi telefoane mobile şi care se îndreptau spre o închisoare, relatează Daily Mail.Dispozitivele au fost găsite de ofiţerii care investigau tentative de contrabandă la închisoarea Pentonville din burgul londonez Islington.


În timpul weekendului de 12-14 august, ofiţerii de poliţie au efectuat activităţi de patrulare în regiunea unde se află închisoarea ca parte a Operaţiunii Airbone.

În dimineaţa zilei de 13 august au văzut un bărbat care avea un comportament suspect în apropiere de închisoare. Văzînd poliţia, acesta a fugit şi a scăpat din mînă două pungi în care se aflau droguri din categoria B şi telefoane mobile.

În ziua următoare, ofiţerii au recuperat o dronă după ce au urmărit-o în timp ce zbura deasupra închisorii HMP Pentonville înainte de a se prăbuşi. Ei au fost apoi alertaţi cu privire la o altă dronă care era ghidată spre închisoare. Aceasta a fost oprită la mijlocul cursei şi s-a descoperit că transporta o mare cantitate de droguri şi două telefoane mobile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?