X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Isprava unui hoț de automobile

22 aug. 2016,, 11:30   Societate
2121 0

Foto: www.realitatea.md

Un bărbat de 35 de ani din comuna Goieni, a fost prins de către Poliția de patrulare cu un automobil furat. Suspectul a răpit vehiculul de pe teritoriul unei întreprinderi din comuna Ciorescu, relatează NOI.md


Cazul a avut în noaptea de 19 august, iar poliția l-a surprins într-un cîmp din apropierea localității Ciorescu. Potrivit Poliției, acesta intenţiona să se ascundă și, efectuînd manevre periculoase în timpul deplasării, a deteriorat aripa şi farurile automobilului.

Bărbatul, care are antecedente penale, conducea automobilul în stare de ebrietate și nici permis de conducere nu avea. Acesta a a recunoscut fapta și a povestit cu lux de amănunte cum și pentru ce a răpit automobilul.

El a fost escortat la inspectorat pentru audieri în calitate de bănuit, iar automobilul a fost adus la parcare pînă la decizia instanţei de judecată.

Suspectul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi este cercetat penal pentru răpirea mijlocului de transport. Conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 10 000 lei la 20 000 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?