Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Conducătorilor auto le-au fost aduse scuze pentru marcajul ciudat din centrul Chișinăului (VIDEO)

22 aug. 2016,, 10:45   Capitala
5036 1
Перед водителями извинились за «оригинальную» разметку в центре Кишинёва
Foto: realitatea.md

Autoritățile municipiului Chișinău le-au adus scuzele de rigoare conducătorilor auto care au avut de suferit în urma trasării marcajului rutier ciudat pe Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).


Viceprimarul Nistor Grozavu și-a cerut iertare pentru faptul că marcajul trasat în cadrul lucrărilor de modernizare din centrul Chișinăului îi induce în eroare pe conducătorii auto care se deplasează în direcția sectorului Botanica. El a spus acest lucru în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei din 22 august, relatează NOI.md.

Grozavu a îndemnat Întreprinderea „Exdrupo” și în special pe directorul acesteia Ștefan Racu, să reacționeze prompt la sesizările șoferilor care s-au plîns pe marcajul rutier curbat de pe PMAN. „Le cerem iertare conducătorilor auto pentru marcajul care i-a indus în eroare pe cei care se deplasează de la Buiucani spre Centru și Botanica”, a declarat el.

Viceprimarul a adăugat că marcajul va fi eliminat de pe PMAN chiar a doua zi după sărbătorirea celei de-a 25-a aniversări a independenței, adică la 28 august.

Precizăm că în dimineața zilei de 19 august, pe PMAN a apărut un marcaj rutier care i-a surprins pe conducătorii auto. Marcajul pe porțiunea de stradă de la PMAN în direcția sectorului Botanica a fost trasat curbat. Totodată, la intersecția cu strada Pușkin, marcajul este ondulat spre stînga pentru toate trei benzi de circulație, astfel creînd o mică a patra bandă.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?