Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Aproape ireal. Şi-a lăsat toată averea pe mîna unui refugiat

18 aug. 2016,, 22:00   Externe
3169 0

Пожилой китаец завещал все свое имущество собаке
Foto: tvzvezda.ru

Un chinez de 71 de ani, parțial paralizat și avînd probleme cardiace, și-a pierdut toată familia, așa încît s-a hotărît să își lase întreaga avere singurului său tovarăș de 11 ani: cîinele lui credincios, Er Fu, relatează metronews.fr.


În urmă cu 11 ani, Wang l-a adoptat pe Er Fu cînd era doar un cățeluș și de atunci animalul este singura lui familie. Bărbatul, aflat la sfîrșitul vieții, a decis să îi lase averea de 80.000 de yuani (circa 10.700 de euro) fidelului său prieten, scrie Agerpres.ro.

Cu zece ani înainte, Wang și-a pierdut fiul de șase ani într-un tragic accident și la scurt timp i-a murit și soția. Rămas singur, l-a adoptat pe Er Fu și de atunci cei doi au fost nedespărțiți. Acum, parțial paralizat și suferind de probleme cardiace, Wang a luat legătura cu un adăpost pentru cîini, căruia i-a propus să îi lase întreaga avere pentru a asigura o viață liniștită cîinelui după moartea sa.

Emoționat de povestea lui Wang, șeful adăpostului, Liu Li, a acceptat să aibă grijă de Er Fu, refuzînd donația stăpînului său. După câteva zile, starea de sănătate a lui Wang s-a deteriorat și, deși spitalizat și sub perfuzie, el a insistat să meargă să își hrănească zilnic cîinele, încheie metronews.fr

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?