X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

"Chirtoacă înțelege că e începutul sfîrșitului" – declarație

18 aug. 2016,, 11:05   Capitala
5691 1

Foto: noi.md

Solicitarea avocatului primarului Dorin Chirtoacă de recuzare a unuia dintre judecătorii Curții de Apel este neîntemiată, consideră activistul civic Victor Chironda, citat Noi.md.


Potrivit preşedintelui Grupului de iniţiativă privind organizarea referendumului de demitere a primarului, Dorin Chirtoacă se folosește de tot felul de mecanisme juridice pentru a tergiversa procesul.

„Chirtoacă a depus cerere de recuzare a judecătoarei Panov. Urmează să se examineze tot azi această cerere, deci pînă cînd procedura apelului este suspendată. După cum am spus, Chirtoacă înțelege că e începutul sfîrșitului și tergiversează la maxim procesul. Nu o să mă mir dacă juristul Mihal Fiodci va trage de asta ca să găsească vreun judecător loial în locul doamnei Panov”, a menționat Chironda.

Astăzi Curtea de Apel urma să examineze recursul avocatului lui Dorin Chirtoacă împotriva hotărîrii primei instanțe, care a dispus înregistrarea grupului de inițiativă privind inițierea referendumului. Ședința a fost însă amînată, în urma înaintării cererii de recuzare a unui dintre judecători.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?