Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Condiții mai bune în căminele UTM (FOTO)

17 aug. 2016,, 18:15   Societate
11185 0

Condiții mai bune în căminele UTM
Foto: utm.md

Vești bune pentru studenții de la Universitatea Tehnică din Moldova: începînd cu anul curent, vor dispune de condiții mai bune în cămine.

Lucrările de renovare a căminelor sînt pe ultima sută de metri, informează Noi.md.
Condiții mai bune în căminele UTM
Căminele UTM se conformează standardelor europene și vor fi date în exploatare pînă la începutul anului de studii 2016-2017.
Condiții mai bune în căminele UTM
Căminul cel mai vechi al instituției- nr.2, din strada Studenților 7/7, a suferit reparații capitale. Au fost deja renovate total 11 secții compuse din cîte o cameră pentru patru persoane și două camere pentru două persoane. Lucrările au inclus schimbarea completă a rețelelor inginerești și de electricitate, a ușilor și ferestrelor, precum și a diverselor piese de mobilier – scaune, mese, paturi, dulapuri.
Condiții mai bune în căminele UTM
Tot aici se află la etapa de renovare și bucătăriile de la etajul 1 pînă la 12. Pe aceeași verticală au fost instalate 12 uși din metal pe scările de rezervă, alte 12 uși din metal pe coridoare și 12 uși din DVP. Pe holurile etajelor au fost efectuate lucrări parțiale/cosmetice.

În continuare va fi reparat acoperișul, vor fi izolați termic pereții exteriori și vor fi instalate ușile exterioare de la intrare.
Condiții mai bune în căminele UTM

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?