Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Platforma „DA”: Se încearcă formarea unui partid-clonă

17 aug. 2016,, 15:28   Politică
2869 1

Foto: noi.md

În rîndul membrilor Platformei „Demnitate și Adevăr” au fost infiltrate persoane șantajabile, care pun la cale acțiuni de defăimare și dezbinare a partidului. Cel puțin asta susține vicepreședintele partidului Liviu Vovc, notează Noi.md.


Mai mult decît atît, activistul susține că un grup de persoane pregătește deja crearea unui partid-clonă, prin atragerea liderilor organizațiilor teritoriale ale Platformei „DA”. Scopul acestor mișcări, spune Liviu Vovc, este de a slăbi formațiunea în pragul alegerilor prezidențiale.

„În ultimul timp au început atacurile mediatice la adresa membrilor, susținătorilor platformei și a celor din conducerea de vîrf. Toate acestea s-au intensificat atunci cînd s-a anunțat candidatura lui Andrei Năstase la funcția de președinte. Avem informații că anumite elemente infiltrate în partid să pregătesc să atace din nou cu așa-numitele "dezvăluiri", s-a început activarea «cîrtiţelor» care au fost infiltrate în interiorul Platformei și care urmează să iasă cu denigrări publice la adresa colegilor noștri”, a explicat vicepreședintele formațiunii.

Reprezentanții partidului și-au îndemnat simpatizanții să fie vigilenți și să nu creadă minciunilor ce urmează a fi răspîndite în spațiul public.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?