X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Atac armat în centrul orașului Koln

15 aug. 2016,, 13:28   Externe
2106 0

Полиция разыскивает устроивших стрельбу и нападение с ножом в Кёльне
Foto: newsru.co.il

Un nou incident violent a avut loc în Germania, în noaptea de duminică spre luni.


O persoană a fost rănită într-un atac cu cuțite urmat de un incident armat în centrul orasului Koln. Ziarul german Express susține că doi suspecți au reușit să fugă de la locul atacului.

Potrivit martorilor, în centrul orașului Koln, un grup format din trei sau patru persoane ar fi atacat un bărbat, fiind vorba se pare despre o încăierare cu topoare.

Cel atacat ar fi fost înjunghiat în picior cu un cuțit, dar a reușit să scape și să ajungă la mașina sa. Atacatorii au tras după el cu arme de foc, dar au atins doar autoturismul, spărgîndu-i geamurile și dezumflîndu-i roțile.

Autoritățile au intervenit rapid, victima fiind transportată la spital. Doi suspecți au fost reținuți în următoarele ore, iar alți doi sînt căutați în continuare. Potrivit presei germane, motivul atacului nu este cunoscut, însă toți cei implicați aveau mașini de lux, înmatriculate în Germania, fapt pentru care este puțin probabil să fie vorba despre refugiați, fiind mai degrabă vorba despre o reglare de conturi în lumea interlopă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?