X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Jurnalista Cristina Gheiceanu a făcut o schimbare de look (FOTO)

9 aug. 2016,, 17:55   Showbiz
6187 0

Jurnalista Cristina Gheiceanu, după zece ani a hotărît să-și facă o schimbare de look și nu una simplă, ci radicală. Prezentatoarea a revenit la culoarea apropiată părului ei natural, relatează NOI.md. Cristina Gheiceanu a renunțat la culoarea blondă a părului și s-a făcut șatenă. „După aproape zece ani în care am avut soarele pe cap, am decis să fac o schimbare și să revin la o culoare apropiată, ce cea pe care mama natură mi-a dat-o. Așa că, am mers la magazin, mi-am ales nuanța preferată, am venit acasă, m-am încuiat în baie pentru cîteva ore și iată rezultatul”, a scris Cristina pe blogul său. „Primele două ore îmi era ciudat să mă privesc în oglindă, dar în scurt timp m-am obișnuit și îmi place așa mai mult, decît înainte. Această culoare îmi evidențiază culoarea ochilor mai mult, dar și trăsăturile feței. Hahaha! Nu promit însă că, într-un moment de nebunie, nu voi reveni la blond. Mi-am făcut și cîteva șuvițe blonde în păr, pentru volum”, a mai scris jurnalista.
Foto: cristinagheiceanu.com

Jurnalista Cristina Gheiceanu, după zece ani a hotărît să-și facă o schimbare de look și nu una simplă, ci radicală.


Prezentatoarea a revenit la culoarea apropiată părului ei natural, relatează NOI.md.

Cristina Gheiceanu a renunțat la culoarea blondă a părului și s-a făcut șatenă. „După aproape zece ani în care am avut soarele pe cap, am decis să fac o schimbare și să revin la o culoare apropiată, ce cea pe care mama natură mi-a dat-o. Așa că, am mers la magazin, mi-am ales nuanța preferată, am venit acasă, m-am încuiat în baie pentru cîteva ore și iată rezultatul”, a scris Cristina pe blogul său.



„Primele două ore îmi era ciudat să mă privesc în oglindă, dar în scurt timp m-am obișnuit și îmi place așa mai mult, decît înainte. Această culoare îmi evidențiază culoarea ochilor mai mult, dar și trăsăturile feței. Hahaha! Nu promit însă că, într-un moment de nebunie, nu voi reveni la blond. Mi-am făcut și cîteva șuvițe blonde în păr, pentru volum”, a mai scris jurnalista.

Jurnalista Cristina Gheiceanu a făcut o schimbare de look

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?