X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Detalii exclusive despre vacanța și proiectele lui Constantin Moscovici (VIDEO)

9 aug. 2016,, 17:35   Showbiz
4145 0

Foto: point.md

Mereu ocupat și pus pe treabă, Constantin Moscovici abia de reușește să găsească timp pentru vacanță.


Chiar și în sezonul estival, marele naist se ocupă de concerte, turnee și proiecte muzicale. Noi.md a reușit să vorbească cu maestrul Moscovici, de unde a aflat detalii despre vacanța acestuia, dar și despre proiectele asupra cărora lucrează actualmente.

„Muncim din greu dar cu plăcere, însă am avut parte și de o săptămînă de odihnă. Soția mi-a pus un ultimatum și deja am fost nevoit, într-un fel, să merg în vacanță. Am fost și cu băiatul cel mic, alături de niște prieteni de familie în Kemer, Turcia. Era destul de liniști și extraordinar de bine, am prins doar zile cu soare”, ne-a povestit Constantin Moscovici.

Așa cum spuneam mai devreme, maestrul Moscovici nu se lasă de muncă nici pentru o clipă, așa că acum lucrează concomitent la cîteva proiecte. Pe 4 septembrie va concerta la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. „Va fi un concert mai special, cu un invitat din Azerbaidjan, care cîntă la un instrument popular numit balaban. Eu sînt ucenicul lui, am plecat la Bacu și am învățat să cînt la acest instrument. Voi concerta împreună cu invitatul meu, el va încerca să cînte melodii moldovenești la balaban, eu – melodii azere la nai. Vom fi acompaniați de o orchestră camerală, va mai fi prezentă și o formație din Moldova la concert”, a declarat Constantin Moscovici.

Pe lîngă acest concert, naistul mai lucrează la două proiecte –două antologii. „Proiectul va dura aproximativ doi ani. Eu la un album pierd doi ani, dar acum vreau în acest timp să lansez două albume”, a menționat maestrul.

Cu ceva mega special și feeric, Constantin Moscovici ne-a spus că va veni în 2017, dar pregătirile deja au început. Maestrul nu a vrut să dea prea multe detalii, însă ne-a mărurisit că e vorba de un concert care, posibil să se desfășoare la Palatul Național, acolo unde vor participa artiști emeriți și începători ai estradei moldovenești. „În cadrul concertului va cînta o orchestră de muzică live, vor fi piese frumoase, scrise de compozitorii noștri”, a adăugat Moscovici.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?