X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

"Termoelectrica" va instala sisteme de termoficare noi în 13 blocuri locative din Chişinău

9 aug. 2016,, 11:50   Societate
2503 0
Termoelectrica установит за свой счет индивидуальные теплопункты в 13 многоэтажках Кишинева
Foto: democracy.md

Întreprinderea de stat "Termoelectrica" va instala pînă la sfîrşitul lui august, din cont propriu, sisteme individuale de termoficare de ultimă generaţie în 13 blocuri locative din sectorul Botanica al capitalei şi va reconstrui reţelele de termoficare.


Surse din cadrul "Termoelectrica" au relatat pentru INFOTAG că lucrările se desfăşoară în cadrul unui plan investiţional, în vederea sporirii calităţii serviciilor şi siguranţei sistemului de termoficare în perioada rece a anului.

Potrivit directorului "Termoelectrica", Veaceslav Eni, scopul campaniei este de a spori eficienţa termoficării centralizate în capitală, pentru a convinge locatarii că aceasta poate fi calitativă, ieftină, eficientă şi sigură.

Întreprinderea şi Asociaţia coproprietarilor în condominiu au semnat un contract de colaborare privind instalarea unui nou sistem de termoficare pentru 5 blocuri locative, ce presupune distribuţia agentului termic pe orizontală, contorizare individuală pentru fiecare apartament, reglarea temperaturii la căldură şi apă caldă non stop.

Pe perioada desfăşurării lucrărilor, apa caldă în blocurile locative va fi sistată.

INFOTAG precizează: Fostele CET-1, CET-2 şi "Termocom" au fost comasate la 16 iunie 2015 într-o nouă întreprindere, numită "Termoelectrica" S.A. Aceasta este principalul furnizor de agent termic în Chişinău şi în suburbii. La întreprindere sînt conectate 7199 clădiri sau 70% din totalul consumatorilor de agent termic din municipiu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?