X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Usatîi: Guvernarea examinează candidatura lui Eugen Doga la funcţia de preşedinte

9 aug. 2016,, 11:34   Politică
11893 8
Усатый назвал имя кандидата рассматриваемого на пост президента от властей
Foto: ru1.md

"Unii reprezentanţi ai societăţii civile au spus deschis, precum că celebrul compozitor Eugen Doga ar putea deveni candidatul coaliţiei de guvernare la preşedinţie", a scris pe reţelele de socializare liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi.


Potrivit Agenţiei INFOTAG, politicianul a amintit că şi mai înainte a vorbit despre faptul că Vlad Plahotniuc (coordonatorul executiv al coaliţiei de guvernare, primul vicepreşedinte al Partidului Democrat - "I.") pregăteşte candidatul la funcţia de preşedinte din rîndul oamenilor de cultură.

"Nu am vrut să dau nume... Însă în presă deja circulă informaţia. Nu îmi este plăcut să aud aşa ceva, ca un om ce m-am născut şi am crescut în Moldova, că maestrul Doga să facă parte din jocul pregătit de Plahotniuc. Sper că aşa ceva nu se va întîmpla", a remarcat Usatîi.

Unii experţi presupun că la alegerile prezidenţiale din 30 octombrie partidele de la guvernare pot înainta persoane influente dintr-un anumit domeniu. Au fost anunţate numele preşedintelui Academiei de Ştiinţe a Moldovei Gheorghe Duca şi al compozitorului Eugen Doga.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?