X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Lider de partid: Această justiție comandă persoane incomode, iar pe slujitori îi cruță

6 aug. 2016,, 12:30   Politică
5405 3

Lider de partid: Această justitie comanda persoane incomode , iar pe slujitori îi cruță
Foto: gagauznews.md

Plasarea în arest la domiciliu a principalului învinuit de fraudele din sistemul bancar, Ilan Șor, ar demonstra că „justiția a devenit o bîtă în mîinile guvernanților”.


De această părere este președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Viorel Ciubotaru.

„Sînt curios să aflu care este opina puținilor care mai credeau în justiția din Moldova după decizia de azi (ieri - n.r.) în privința lui Șor. Lucrurile sînt clare, justiția a devenit o bîtă politică în mîinile guvernanților. Această justiție selectează persoanele incomode și le condamnă, iar pe slujitori îi cruță”, susține liderul PLDM.

Mai mult, Viorel Ciubotaru constată cu regret că „toate declarațiile despre investigarea furtului miliardului sînt minciuni și speculații, iar parcursul european are loc doar în imaginația coaliției”.

Reacția vine după ce ieri Curtea de Apel a emis o hotărîre irevocabilă privind eliberarea lui Șor din arest în izolatorul CNA și plasarea acestuia în arest la domiciliu.

Șor a stat în izolator mai bine de o lună, fiind cercetat pentru excrocherii și spălări de bani în proporții deosebit de mari, fiind și principalul învinuit în frauda bancară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?