Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Renato Usatîi: Această împărăţie trebuie să fie distrusă!

5 aug. 2016,, 01:07   Politică
12954 4

Foto: jurnal.md

„Curtea de Conturi, încă în frunte cu Urecheanu, a verificat procesele de la Bălți și parteneriatele public-private încheiate de fostul consiliu municipal și domnul Mahu O. Bălțiul în acest domeniu a devenit un exemplu negativ remarcabil”, a scris pe pagina sa de Facebook, Primarul de Bălți, Renato Usatîi.


După cum relatează TRIBUNA, el menţionează că „asemenea contracte inconvenabile pentru oraș, cum, de exemplu, privind concesionarea sistemului bălțean de canalizare, țara încă nu a văzut”. „Urecheanu a fost atît de uimit de aroganța funcționarilor, încît a început să citeze clasicii literaturii. Concomitent, Mahu du doar că nu s-a desprins de funcția publică, dar și a fost avansat. El este șeful Oficiului teritorial al Cancelariei de Stat Nord, care efectuează controlul asupra Primăriei din Bălți. Iar doamna Covali, care înainte de alegerile locale a semnat noi autorizații pentru deținătorii cazinourilor din oraș, salvîndu-le „businessul” de Usatîi, a fost desemnată la Curtea de Conturi”, notează Primarul.

El afirmă că, „în schimb, pe Serafim Urecheanu l-au scos”. „Nu mă apuc să garantez „integritatea și incoruptibilitatea” sa, dar, se pare, că acest reprezentant al generației mai mari – este un funcționar curat ca lacrima față de activiștii actuali. Moldova s-a transformat într-un regat de după oglindă. Dar această împărăție trebuie să fie distrusă”, mai scrie Renato Usatîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?