Chirtoacă îl acuză pe Leancă de complicitate în furtul miliardului

Chirtoacă îl acuză pe Leancă de complicitate în furtul miliardului
Фото: bloknot-moldova.md

PLR şi PPEM au fost complici la furtul miliardului. Declarația aparține primarului municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă și a fost făcută în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.


Potrivit lui Chirtoacă, prin referendumul inițiat, reprezentanții PPEM nu vor decît să o facă pe eroii, încercînd astfel să mușamalizeze participarea lor la furt.

„PLR şi PPEM au fost complici la furtul miliardului în timp ce noi băteam alarma că este ceva în neregulă şi se întîmplă ceva rău în sistemul bancar. Acum vor să o facă, după cum se vede, pe salvatorii, eroii naţiunii şi s-au poziţionat în asemenea mod cu acest referendum crezînd că prin asta nu o saăse vadă cu ce au contribuit partidele lor la distrugere …”, spune Dorin Chirtoacă.

Anterior, Mihail Gofman, fost şef-adjunct al Serviciului prevenire şi combatere a spălării banilor de la CNA a declarat că guvernarea a întocmit o listă lungă, pe criterii politice, a persoanelor care urmează să fie arestate pentru furtul miliardului, iar după Ilan Șor după gratii va ajunge fostul premier Iurie Leancă.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load