Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3989

Usatîi: Regimul de la guvernare a nimicit credinţa în viitor

3 aug. 2016,, 15:04   Politică
4896 8
Усатый: Правящий режим убил веру в будущее
Foto: noi.md

Creşterea numărului de cetăţeni ai Moldovei care obţin statutul de refugiaţi în alte ţări îl deprimă pe liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi.


Potrivit Agenţiei INFOTAG, el a plasat pe reţelele de socializare datele statistice ale Direcţiei Înaltului Comisar al ONU pentru refugiaţi (UNHCR), potrivit cărora doar în primul trimestru al anului curent 1573 de cetăţeni moldoveni au cerut azil în alte ţări. Usatîi a spus că "pentru o ţară mică acest număr este foarte mare, însă cu tendinţele demografice triste din Moldova, aceasta este o catastrofă".

Usatîi consideră că: "oricît de rău nu ar fi în ţară, oamenii ar rămîne, dacă ar crede în viitor".

"Însă regimul actual de la guvernare a nimicit această credinţă. Cred că asta este una dintre cele mai grave crime ale sale. Şi după asta Plahotniuc (coordonatorul coaliţiei de guvernare - "I.") vorbeşte despre reformare, despre lucrul care, potrivit lui, încă urmează. El numeşte opoziţia: "forţe conduse de grupuri externe, care vor să transforme Moldova în haos". Acest tip se consideră un mare reformator, care duce ţara spre un viitor luminos. Se vede pe faţă portretul complet de dictator paranoic", a remarcat liderul "Partidului Nostru".

Usatîi are îndoieli în privinţa sincerităţii intenţiei lui Vlad Plahotniuc de a reforma clasa de la guvernare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?