X 
Criza energetică stiri: 1718
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Îi cunoașteți? Poliția are nevoie de ajutorul cetățenilor (VIDEO)

2 aug. 2016,, 11:30   Societate
3614 0

Îi cunoașteți? Poliția are nevoie de ajutorul cetățenilor (VIDEO)
Foto: ves.lv

Persoanele care apar în imagini sînt căutate de către angajaţii Inspectoratului de Poliţie a sectorului Rîşcani, fiind suspectaţi de furturi de haine de pe sfoară, lăsate la uscat de o femeie într-o curte din strada G. Madan.


Ofiţerul de sector a fost informat imediat de către victimă, după ce a depistat lipsa lor. Astfel au fost localizate cîteva camere de supraveghere în adiacentul curţii de locuit, care au surprins doi suspecţi, un bărbat şi o femeie, care ar fi fost implicaţi în acest caz.

În acest context poliţiştii acumulează orice informaţie, ce ar servi la identificarea celor doi în vederea stabilirii complicității. Respectiv persoanele care i-au recunoscut, sînt rugate să informeze Poliţia prin intermediul serviciului 902.

Suspecţii riscă să fie cercetaţi penal pentru furt şi sancţionaţi cu amendă în mărime de pînă la 6 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?