X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Și Partidul condus de Usatîi, suspendează activitatea corturilor

1 aug. 2016,, 08:57   Politică
4407 0

Foto: independent.md

Reprezentanții Partidului Nostru, condus de Renato Usatîi au anunțat că vor scoate corturile din fața Parlamentului, după ce Primăria municipiului Chișinău a cerut acest lucru.


„Partidul Nostru” a luat decizia de a permite desfășurarea lucrărilor de reparație, stopînd temporar activitatea orășelului corturilor. Amenajarea orașului este un lucru important, independent de luptele politice, iar reparația bulevardului principal al capitalei trebuie să aibă loc.Aducem mulțumiri enorme și plecăciuni în fața tuturor activiștilor și susținătorilor „Partidului Nostru”, tuturor cetățenilor care au asigurat activitatea „Orășelului Moldovei”. Cuvinte alese de mulțumire transmitem celor care continuă să rămînă în corturi și astăzi"se menționează într-un comunicat de presă.

Partidul speră ,că concomitent cu acordul protestatarilor de a da curs solicitării administrației orașului înseamnă că protestele vor înceta, le spunem capilor regimului că greșesc amarnic. "Solicitările noastre rămîn aceleași: dizolvarea Parlamentului, desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate și eliberarea Moldovei din starea de „stat capturat”.
Orășelul de corturi „Orășelul Moldovei” din fața clădirii Parlamentului RM, instalat de activiștii „Partidului Nostru” pe 24 septembrie 2015, a devenit deja un simbol al protestului continuu al întregului popor moldovenesc împotriva puterii criminale și antidemocratice", a conchis sursa citată.

Amintim că, „Orăşelul Victoriei”, al Partidului Socialiștilor și Partidului lui Renato Usatîi, a fost amplasat în fața Legislativului la sfîrșitul lunii septembrie 2015. Ulterior, socialiștii au declarat că scot corturile pentru o perioadă nedeterminată de timp.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?