X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un nou sediu renovat pentru lucrătorii Centrului de Poștă Orhei (FOTO) ©

28 iul. 2016,, 14:07   Societate
3057 0
Un nou sediu renovat pentru lucrătorii Centrului de Poștă Orhei
Foto: noi.md

Renovat și dotat cu tehnică modernă, așa arată astăzi Centrul de Poștă din raionul Orhei.


Atât fațada cât și interiorul sediului au căpătat un nou aspect. Prezent la eveniment, Vitalie Ciolac, viceministrul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor a ținut să sublinieze importanța unui centru poștal atât timp cât întreprinderea rămâne a fi o instituție cotată și respectată în rândul clienților. De asemenea, funcționarul a specificat și importanța modernizării Î.S.”Poșta Moldovei” care în timp a arătat tuturor realizări remarcabile în domeniu.

La rândul său, Serghei Nastas, directorul general al Î.S.”Poșta Moldovei” a vorbit despre modernizarea întreprinderii care pe parcursul câtorva ani a reușit să tehnologizeze la maxim procesul de muncă, ajungând la 99.9% la acest capitol. „Redeschiderea Centrului Poștal este o performanță de care ne bucurăm enorm. Asta înseamnă că întreprinderea investește în muncitorii săi, oferindu-le condiții demne de muncă. Datorită profitului înregistrat, astăzi ne putem mândri că facem investiții, reparăm oficii și agenții, iar atât timp cât alte instituții își optimizează personalul, familia Poșta Moldovei se lărgește și primește specialiști calificați”.

Î.S.”Poșta Moldovei” își extinde și modernizează considerabil rețeaua. Astfel, în prima jumătate a lunii august, urmează a fi deschis un nou oficiu poștal în satul Cojușna și inaugurat sediul renovat al oficiului poștal de pe strada Malina Mică.











0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?