X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

La Moscova, timp de o zi, au fost așternuți 32 de mii de metri pătrați de asfalt (FOTO)

27 iul. 2016,, 19:00   Externe
5692 3
В Москве 32 тысячи м2 асфальта уложили за сутки (ФОТО)
Foto: actualitati.md

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, în ultimii 9 ani acuză „mîna Moscovei” și tancurile rusești de toate problemele din Chișinău.


Cît valorează doar cuvintele lui despre Primăria capitalei:

„Nu cred că rușii au vreo șansă, deoarece la Chișinău e altceva ... Să mergem înainte ca steagul rus să nu ajungă pe Primăria Chișinăului!”.

Auzind aceste declarații ciudate și strigătele de luptă ale lui Dorin Chirtoacă, majoritatea chișinăuienilor doar zîmbesc cu amărăciune și răsucesc degetul la tîmplă, făcînd aluzie la faptul că primarul capitalei din nou vorbește despre politică, în loc să se ocupe de atribuțiile sale directe. De acea, deja de 9 ani Chișinăul este într-o stare atît de mizerabilă și neatractivă, în care nu a fost încă niciodată în toți anii de independență ai Republicii Moldova.

Faptul că pe una dintre străzile principale ale Moscovei, blocate exact pentru o zi, au fost turnate circa 8 mii de tone de mixtură asfaltică pe o suprafață de peste 32 de mii de metri pătrați ne provoacă un suspin trist. Pentru că, atîta timp cît Chirtoacă se află la cîrma Primăriei, chișinăuienii nu vor vedea drumuri și infrastructură normală ...

În lucrări au fost implicate circa 300 de unități de tehnică. Asfaltul de pe strada Tverskaia și Piața Pușkin a fost compactat într-un singur covor, fără aderențe. Această tehnologie urmează să sporească termenul de exploatare a asfaltului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?