Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Membrii proiectului „Orașul meu” cer demiterea șefului Regiei Transport Electric

27 iul. 2016,, 12:55   Capitala
2415 1

Foto: rtec.md

Astăzi, coordonatorul proiectului „Orașul meu”, Adrian Pleșca, a cerut demiterea șefului Regiei Transport Electric Chișinău, Gheorghe Morgoci, pe motiv că nu-și îndeplinește funcția în modul corespunzător, informează NOI.md.


Acesta a depus în anticamera șefului RTEC o sesizare prin intermediul căreia îl notifică pe Gheorghe Morgoci despre anumite nereguli întîlnite în cadrul întreprinderii în privința transportului nocturn Chișinău.

Potrivit sursei citate, RTEC întreprinde măsuri distructive în privința transportului nocturn din capitală: „Troleibuzele circulă după un program selectiv: o noapte circulă, una – nu, poate să iasă la linie troleibuzul 24, dar nu și 22. Aceste nereguli duc la o clară slăbire a popularității acestui serviciu”. Mai mult, liderul proiectului afirmă că veniturile din partea transportului nocturn sînt mult mai mari comparativ cu cele anunțate de reprezentanții RTEC.

„Orașul meu” cere auditul întreprinderii, demiterea lui Gheorghe Morgoci și instituirea unui sistem de meritocrație instituțională, ceea ce ar însemna ca RTEC să nu mai primească bani adiționali din partea Primăriei Chișinău pînă în momentul cînd se va observa că banii primiți anterior au fost gestionați corespunzător.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?