X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Chirtoacă, huiduit de locuitorii unui bloc din capitală (VIDEO)

26 iul. 2016,, 14:35   Capitala
3559 3

Foto: privesc.eu

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost luat la rost de un grup de locuitori ai sectorului Ciocana, nemulțumiți de construcția blocurilor locative la o distanță mică de cele existente.


Drept răspuns, acesta le-a spus că a oprit lucrările, iar ce trebuie făcut mai departe – să hotărască locatarii singuri, transmite NOI.md.

„Legea spune în felul următor: fiecare bucată de teren liberă din oraș se expune pentru a fi construit spațiu locativ sau alte destinații pentru viitoarele generații” – aceasta a fost replica dată de edil locuitorilor sectorului Ciocana nemulțumiți de construcția unui complex multifuncțional pe strada Nicolae Milescu-Spătaru, 23.

„Lîngă blocul meu este un bloc chiar la 10 metri și altul – la 12 metri. Da, fereastră în fereastră, balcon în balcon! Dumneavoastră nu vreți să apreciați munca oamenilor și vă bateți joc de cei care construiesc apartamente aici pentru copiii voștri”, a declarat Chirtoacă.


La rîndul lor, locatarii l-au învinuit pe primar de faptul că nu se gîndește la locuitorii orașului și că nu-și dorește nimic altceva decît să scoată cît mai mulți bani din construcții. Chișinăuienii l-au fluierat și l-au huiduit pe primar în timp ce acesta a inspectat terenul de construcție.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?