Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Trei oficii poștale renovate în raionul Glodeni ©

25 iul. 2016,, 15:50   Societate
1867 0
Trei oficii poștale renovate în raionul Glodeni
Foto: noi.md

Trei localități din raionul Glodeni au avut parte de o redeschidere fastuoasă a oficiilor poștale.


Astfel în comuna Viișoara, comuna Camenca și satul Cobani au apărut oficii moderne, dotate tehnic cu cele necesare.

La evenimentul oficial a participat directorul general al Î.S. ”Poşta Moldovei”, domnul Serghei Nastas, președintele raionului Glodeni, domnul Ion Leucă, primarii celor trei localități: Viișoara – Cătălin Bogdan, Camenca – Arcadie Camerzan, Cobani – Ion Plută.

De asemenea, în rândul invitaților se numărau și directorul Centrului de Poștă Glodeni, domnul Iurie Butcenco, dar și șefii oficiilor poștale: Viișoara – Lidia Cebotari, Camenca – Snejana Ceban, Cobani – Livia Plută.



Directorul general, domnul Serghei Nastas, în discursul său a menţionat că reînnoirea oficiului poștal face parte din cadrul unui proiect amplu de renovare a birourilor poștale, care a fost posibilă datorită activității economico-financiare pozitive din anii curenți. În acest sens, cele trei oficii au fost renovate în totalitate.

Oficiile Î.S. ”Poșta Moldovei” au fost dotate cu echipament de calcul modern, astfel fiind asigurate toate condițiile necesare nu doar pentru desfășurarea activității angajaților, dar și pentru comoditatea clienților.

La fel, directorul general al Î.S. “Poşta Moldovei”, Dl Serghei Nastas, şi-a exprimat speranţa că, odată cu deschiderea unor astfel de oficii poştale rurale moderne, va fi posibilă majorarea veniturilor întreprinderii, satisfacerea necesităţilor clientelei, dezvoltarea infrastructurii Î.S.”Poşta Moldovei” şi transformarea acesteia într-o întreprindere prosperă cu norme înalte de calitate. Spre final, domnul Nastas a felicitat întregul colectiv al Centrului de Poştă Glodeni, dorindu-le realizări frumoase în activitatea profesională, dar și atragerea mai multor clienți fideli.



De asemenea, directorul Centrului de Poștă Glodeni, domnul Iurie Butcenco a ținut să accentueze importanța întreprinderii de stat Poșta Moldovei, dar și abilitatea acesteia de a se implica în noi proiecte profitabile întru dezvoltarea serviciilor și ridicarea acestora la un nivel avansat.

Unul din principalele obiective ale Î.S. ”Poşta Moldovei" este asigurarea prestării serviciilor poştale de calitate, cu o cultură de deservire înaltă și la preţuri accesibile. Acest fapt fiind posibil prin ridicarea nivelului de calificare şi profesionalism al salariaţilor, amenajarea şi modernizarea oficiilor poştale, dar și crearea condiţiilor de muncă în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?