X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Usatîi citat la Procuratură. Cînd va fi audiat?

22 iul. 2016,, 17:25   Politică
8388 1

Usatîi citat la Procuratură: Va depune mărturii împotriva lui Plahotniuc
Foto: facebook.com

Procuratura Anticorupție a reacționat le declarațiile liderului Partidului Nostru, despre faptul că prim-vicepreședintele Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc i-ar fi propus o sumă de bani pentru ca să părăsească Republica Moldova în perioada electorală.


Despre aceasta a declarat recent Renato Usatîi, transmite Noi.md

Astfel pe numele lui Usatîi a parvenit o citație prin intermediul căreia este invitat la data de 25 iulie la ora 09:00 să depună mărturii în legătură cu declarațiile făcute.

'”Desigur că voi merge luni dimineața la Procuratură. Dar nu cred că Plahotniuc va fi tras la răspundere, deoarece, el singur se sine nu se poate aresta. Și reieșind din faptul cum iubește el să vorbească: - Singurul care mă poate astăzi pe mine aresta în Moldova, sau reține, sau să deschidă o urmărire penală, sînt doar eu.”, a spus Usatîi, referindu-se la Plahotniuc.



Renato Usatîi a declarat că va continua să lupte pînă la sfîrșit cu Vladimir Plahotniuc: “Cît este el în Moldova nu o să putem schimba nimic. Acest personaj trebuie izolat din spațiul politic și din spațiul public”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?